Koht og kidsa

Vi lager en dokumentarserie med Christine Koht, eller en Kohtumentar som vi kaller det. Denne gangen skal Christine ta for seg kidsa, mellom 15-17 år. Hun skal ut å møte masse forskjellige ungdom, og finne ut hvordan det er å vokse opp i dag. Hun vil utfordre fordommer og gitte sannheter, og snakke med unge om hvordan de ser på seg selv. Samtidig vil hun trekke en liten parallell til hvordan det var å vokse opp på 80-tallet.

Christine ønsker i denne forbindelse å møte en eller flere ungdom med en funksjonsnedsettelse. Akkurat hva de skal gjøre sammen og hvilke spørsmål er ikke helt klart, men det er spennende å se hvordan det er å leve som funksjonshemmet i dagens samfunn. Hvilke begrensninger og hvilke muligheter har man? Er det bedre nå enn før?

Jeg vil understreke at det å få Christine på besøk er veldig morsomt og hyggelig. Det skal være gøy å se på, men også gøy å være med. Dette er en fremoverlent og oppklarende dokumentarserie, som skal ta pulsen på milleniumsgenerasjonen.

Du kan lese mer om prosjektet her.

Har dere spørsmål er det bare til å ta kontakt! Dersom dette virker interessant, er det fint om du kan sende inn en liten mobilvideo til kaja@feelgoodmail.no om hvorfor du vil være med.

Beste helsing

Kaja Aarseth Eide

Reseacher – Koht & kidsa

922 027 79

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s