Hva skjer i Norges Handikapforbunds Ungdom om dagen?

Her kommer en «liten» oppdatering.

Nå har ungdommen tatt styringen!

NHFU har fått opp et interimsstyre. Styret består av en representant fra de fire regionslagene vi har i organisasjonen. Vi i styret har ansvar for nasjonale arrangementer, turer og hva NHFU skal mene. Vi er veldig interessert i å høre fra medlemmene våre, og vil veldig gjerne at DU tar kontakt om du har noe på hjertet. Du når leder Brage gjennom e-postadressen nhfu@nhf.no.

IMG_4990

Dette er oss! Fra venstre: Henriette Andreassen (Fra Tromsø, har ansvar for aktiviteter, Brage Æsøy Titlestad (Fra Bergen, leder), Henriette Nielsen (Fra Kristiansand, bosatt i Oslo og er organisatorisk nestleder) og Marianne Knudsen (Fra Trondheim, politisk nestleder). Les mer om oss her

Engasjert?

Marianne skal lede en gruppe som skal jobbe med interessepolitiske saker. Kunne du tenke deg å bli med på dette arbeidet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med Marianne på marianne.knudsen1999@gmail.com .

Kiel-tur

Reisegruppa, som ble dannet på en samling vi hadde i januar, har stått på for å arrangere en tur med spennende innhold med Kiel-fergen. Endelig har vi fått midler til å gjennomføre turen! Påmeldingsskjema finner du her. Det er begrenset antall plasser, førstemann til mølla! Info:
Dato: 19. til 21. februar
Egenandel: 1000 kr
Aldersgrense: 20 år, grunnet båtens reglement.

Storbyweekend i Stavanger

Regionlaget NHFU Sørvest er godt fornøyde med sin storbyweekend i august i Bergen. Nå gjenopptar de suksessen og vil gjerne arrangere dette igjen i forbindelse med Funkisdagen i Stavanger i år! Hold av datoen 18. – 21. august og følg med, mer informasjon kommer.

Vil du utvikle deg?

Talentutviklingsprogrammet (TUP) i Norges Handikapforbund er et program for unge med funksjonsnedsettelser i alderen 18 – 30 år.  Deltakerne i programmet gis kompetanse som de kan dra nytte av i sitt arbeid for organisasjonen, men også i forhold til yrkeslivet og samfunnet generelt.  Frist for å melde din interesse er 1. januar 2016, send en e-post til torleif.stoeylen@nhf.no og du blir kontaktet.

Bli engasjert lokalt!  

Regionslagene våre arrangerer ulike aktiviteter i sitt nærområde.  I NHFU Har vi fire regionslag: Oslo, Nord-Norge, Sørvest og Trøndelag. Vi tar gjerne imot flere medlemmer! Dersom du bor et sted det ikke finnes et lag og vil starte opp, ta gjerne kontakt. Mer informasjon her.

Følg oss!

Vi oppdaterer sosiale medier jevnlig, følg oss gjerne. Vi har egen nettside, en blogg og er på Facebook, Instagram og Twitter. Søk etter NHFU og du vil finne oss.

Ris eller ros?

Har du noen innspill ikke nøl med å ta kontakt med oss på: nhfu@nhf.no eller ring oss på 948 35 247.

Vennlig hilsen
Brage Æsøy Titlestad
Leder NHFU

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s