NHFU Nord-Norge i farta!

Lørdag 6. Februar hadde styret i NHFU Nord-Norge årsmøte i Tromsø. Til stede var Henriette Andreassen, Frode Heggelund, Hanne Øverli Eriksson, Linn Talsethaugen, Jonas Martinussen, Dagny Sofie Dahl, Kirsti, Helge. Vi startet klokken med å gå gjennom årsberetningen, regnskapet, innkomne saker og valg av styre.

Helge ble raskt valgt som ordstyrer og ledet møtet på en veldig god måte. Årsmeldingen vår er grei, og NHFU NN har vært ganske aktive og synlig i 2015. Det er også flere fra styret som har vært med på samtlige sosiale aktiviteter med resten av NHFU. Det nye styret er ikke veldig forskjellige fra fjordårets, nå har vi:

Henriette Andreassen – leder

Linn Marie Talsethaugen – nestleder og økonomiansvarlig

Dagny Sofie Dahl – styremedlem

Hanne Øverli Eriksson – styremedlem

Frode Heggelund – styremedlem

Jonas Martinussen – varamedlem

Etter årsmøte hadde Helge et 2 timers organisasjonskurs for oss, der han gikk gjennom hvordan vi best mulig skal sette opp og gjennomføre et årsmøte og generelt styre/medlems-møter. Hvordan det blir best mulig organisert, og hvordan møter i de større organisasjonen foregår. Vi diskuterte hvordan en leder kan bruke sin rolle både på godt og vondt, og hvilke retningslinjer både leder, styremedlem og andre publikum under et møte skal følge. Han gikk gjennom det å tørre å stå på talerstolen å snakke foran et større publikum, tørre å si sin mening selvom kanskje ikke resten av forsamlingen er enige i dine meninger og forslag. Han snakket også litt om hvordan vi som NHFU kan framme og synliggjøre vårt forbund bedre, hovedsakelig ved hjelp av avis- og media- oppslag.

Interessert i å vite med om NHFU Nord-Norge? Ikke nøl med å ta kontakt! Info her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s