Hei!

Vil dere bli en del av bevegelsen mot hatprat? Stopp hatprat er en ungdomskampanje mot hatytringer og for menneskerettigheter på nett. Vi tilbyr workshops, appeller, innledninger, og så videre, for organisasjoner, grupper og aktivister. På worshopene utforsker vi hatprat – årsaker og konsekvenser sammen med dere, og ser på muligheter for hvordan man kan jobbe mot hatytringer og være en del av en bevegelse mot hatytringer.

til blogg.png

Hatprat er et menneskerettighetsproblem som har konsekvenser for både de utsatt og samfunnet i sin helhet. Hatprat hindrer deltakelse og svekker demokratiet. Unge blir truet ut av samfunnsdebatten, minoriteter umenneskeliggjøres, fremmedfrykt og hatkriminalitet vokser som følge av hatprat. Islamofobi, xenofobi, homofobi, transfobi, antisemitisme, hat mot funksjonshemmede, hat har mange uttrykksformer.

Workshopene er åpne for alle, enten det er lokale grupper eller nasjonale organisasjoner. Vi tilpasser workshopene deres behov, enten det ønskes mer fokus på faglig påfyll, mer praktisk hvordan man svarer eller begge deler.

For å avtale besøk eller andre spørsmål ta gjerne kontakt på epost: post@stopphatprat.no for en prat om hva vi kan gjøre for dere.

Med vennlig hilsen
Eirik Rise
Kampanjerådgiver Europarådets Stopp hatprat-kampanjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s