Vil du være med og fronte NHF sitt internasjonale arbeid?

georgeBildetekst: George Mukasa (til venstre) på oppfølgingsbesøk hos en av de mange NHF-støttede spare- og lånegruppene.

Norges Handikapforbund/Atlasalliasen har fått midler til et prosjekt som heter «LISTEN UP/HØR HER!». Første del av dette prosjektet består av en utveksling hvor en ungdom fra NHFU, sammen med en bistandsrådgiver i Norges Handikapforbund, reiser til Malawi for å møte våre samarbeidspartnere. Sammen skal vi lage og produsere kortfilmer som kan deles på sosiale medier og gjerne også distribueres til media. Vi kommer til å samarbeide med et sørafrikansk firma om produksjonen av filmene. Vi forventer at personen fra NHFU vil bruke sosiale medier aktivt for å formidle historier og erfaringer fra reisen.

Vi søker: En ungdom i NHFU som er interessert i internasjonalt arbeid og formidling av budskap gjennom blogg, film og sosiale medier. Du må være komfortabel med å kommunisere og skrive på engelsk.

Til? Reise til Blantyre i Malawi for å utveksle erfaringer og lage en informasjonsfilm sammen med ungdom vi samarbeider med i Malawi. Du vil reise sammen med en  bistandsrådgiver i NHF.

Når?
Søndag 4. desember til søndag 11. desember, 2016.

Hva koster det
? Vi dekker alle utgifter for reise, mat og opphold for deg og eventuell assistent.

Virker dette spennende?
Send oss en mail på hvorfor akkurat DU skal være med på dette, innen søndag 23. oktober (maks en side). Mailen sendes til nhfu@nhf.no. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s