Hei!

Likepersonsarbeid NHFU sitt bilete.

Vi i NHFU sentralt arrangerer førstkommende helg, to workshoper og en aksjon! Vi har verdens dyktigste, flinkeste og herligste medlemmer, derfor håper vi at dere vil komme! Arrangementene er med andre ord, åpen for alle medlemmer  og arrangeres i Oslo. I helgen håper vi at dere kommer, for dette kommer til å bli skikkelig gøy! Det som skjer er:

Aksjon
Vi arrangerer en SPONTAN aksjon i sentrum av Oslo Lørdag kl 13.30. Hva aksjonen sitt tema er og innhold er ferdig bestemt på Fredag, har du noen forslag, eller kampsaker? La oss få høre! Vi i NHFU vil være synlige og sette vårt preg på verden! Det starter her, kom kom! Ved spørsmål, kontakt meg på 97682639.

Har funksjonshemmede frihet?
Frihet til å gjøre egne valg, frihet til å leve selvstendig, – frihet til å leve på egne premisser, frihet til demokrati, samfunnsliv og likeverdig deltakelse?» Vi i NHFU sitt sentralstyre inviterer til workshop med Lars Ødegård med tittelen «Har funksjonshemmede frihet»? Dette er et åpent arrangement for alle som ønsker. Vi ønsker også å bli kjent med medlemmer og andre og inviterer til pizza etter workshoppen. Ta med en venn og kom! Mer informasjon finner dere på Facebook-eventen vår.

Tid: 28. januar klokken 15.00 til 17.00.
Sted: NHF sitt kontor, Schweigaardsgt. 12, info om hvordan du kommer deg hit finner du her.

Workshop med NHFU og Press
Vi i NHFU sitt sentralstyre inviterer til workshop med Press (ungdomsorganisasjonen til Redd Barna) om hvordan arrangere kule kampanjer som virker. Jo flere kloke hoder vi er jo kulere kampanjer kan vi få til! Derfor er dette et åpent arrangement for alle som ønsker å delta. Velkommen skal du være! Lenke til Facebookeventen finner dere her.

Tid: 29. januar klokken 10.00 til 11.30.
Sted: NHF sitt kontor, Schweigaardsgt. 12, info om hvordan du kommer deg hit finner du her.

Håper vi sees i helga!

Klem fra fungerende leder
Marianne Knudsen
Ved spørsmål, kontakt meg på 97682639

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s