Positivt rullende, et fristed for rullestolbrukere

Positivt rullende ble opprettet for to år siden av meg og Anita-Elisabeth Bjørklund. Tanken var å lage et fristed for rullestolbrukere. Vi ville fokusere  på det positive, kontra det negative som det dessverre finnes nok av andre steder. Et sted der man kan vise hverandre at alt er mulig og ikke minst at man ikke er alene. På to år har vi snart rundet 650 medlemmer, og vi håper selvfølgelig at vi kommer til å fortsette å vokse.

positivt rullende

Medlemmene er aktive og vi får flere nye innlegg hver eneste dag. Det deles  tips og råd til reise, hjelpemidler, arbeid, rullestolsport, ulike andre aktiviteter, BPA, tilgjengeligelighet, økonomi, kosthold, utstyr, seksualitet, bil og mye mer. Mange deler bilder av opplevelser og andre deler morsomme videosnutter de har funnet på nettet. Listen er uendelig og variasjonen stor.

Det fine med Positivt rullende er at alle medlemmene er veldig ulike samtidig som alle har noe til felles. Diagnosene er mange og vi har noen i alle aldersgrupper. Jeg føler meg ikke alene lenger, og jeg vet at jeg når som helst kan skrive et innlegg og få svar på spørsmålene mine av mennesker som lever med de samme utfordringene som meg, og som har erfaringer som er gull verdt.  Det er også fint for nyskadde å se på «veteranene» i gruppen. Det å se at ting man trodde var umulig kanskje er mulig likevel kan bety mye når man får livet snudd på hodet og føler seg både alene og sårbar.

Vi vil at det skal være trygt for medlemmene våre, så vi har valgt at alle innlegg skal godkjennes av oss først. Vi har en regel om at det ikke skal legges ut innlegg som er ment å være negaitive. Det er selvfølgelig forskjell på ren negativitet og et lite hjertesukk.  Gruppen er laget primært for rullestolbrukere, men vi har også noen pårørende og andre som har nytte av å være med.

Norge har mange rullende, og vi vil nå ut til så mange som mulig. Vi håper at ryktene om  vår fantastiske fellesskap kan spre seg.

Cecilie Bjørndal er 27 år og medlem i NHFU Nord-Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s