Mener du at vi må handle for å stoppe hatprat?

Da er du en av de vi ønsker invitere til Stopp hatprats nordiske treningsseminar i motnarrativer 17.-20. juni i Stavanger!

stopphatprat

Det fire dager lange treningskurset fokuserer på å handle mot hatprat gjennom motnarrativer basert på den helt nye europeiske håndboken «We CAN!». laget av Europarådet. Kurset vil fokusere på problemet slik ungdom møter det i dag og gjøre ungdom bedre rustet til å handle mot hatprat! En delegasjon av deltakere vil også delta på møte om hatprat i nordisk ministerråd.

Deltakerne vil utvikle ferdigheter og holdninger for å svare hatprat og lage sine egne motsvar som kan spres på og av nett. Disse kan være i form av kampanjer, aksjoner, videoer, memes, tekster, musikk, kunst, plakater, infographics, intervjuer, dokumentarer, historiefortelling, osv. Seminaret holdes i sammenheng med møte i nordisk ministerråd om hatprat og sexisme 21. juni, og en delegasjon fra treningsseminaret får delta på møtet.

Les mer i utlysningen her og søk om å delta innen 30. april her. Ta kontakt med post@stopphatprat.no om du har noen spørsmål eller send oss en melding på Facebook.

Hilsen oss i Stopp hatprat ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s