Årets vakreste eventyr!

Da er Storbyweekend øve for denne gang og alle har reist kvart til sitt. Dette har vert ei innholdsrik og minnerik helg. Meg og Vigdis var litt tidlige på hotellet, så vi tok i mot deltakarane når dei kom ein etter ein. Noen heseblesande, for kvifor hadde vi lagt overnattingen til hotellet som låg på toppen av byens bratteste bakke?! Ja jo, beklager det. Men hotellet fyltes no opp med latter og smil fra første sekund, så dette lovde godt.

IMG_2403.CR2

Vi starta helga torsdag på litteraturhuset der vi fekk noen gode ord av vår kjære NHFU-ledar Marianne etterfulgt av våre nye venner fra Fedoma som hadde tatt veien fra Malawi. Videre fekk vi et innspirerande foredrag av Bevegelsesbegeistring og ein knall avsluttning av At Group med Andreas Aase Løseth i spissen. (Alt kan sjåast på var Facebook-side).

bevegelsesbegeistring

Fredag våkna vi opp til regn, men som kjent så er det ikkje dårlig vær, bare dårlig klær. Så vi kledde på oss og tok turen til Fløien. Sikta på toppen var vel heller så som så, men inne i kafeen var det godt og varmt, god stemning, mat og drikke var det der og. Så turen blei koselig den. På kvelden var på Peppes å spiste middag. Her fekk vi og info om likepersonsarbeid og gitt ein hilsen til fedoma.

IMG_2407.CR2

Laurdag var det klart for Funkisdagen som gikk av stabelen på festplassen. Dette er et arrangement som vises at alle har ein likeverdig plass i samfunnet. Vi sto på stand, fekk med oss konsertene og all den gode stemninga som var der. Tamarin Varner ble kåret til årets funkis, noe som var veldig velfortjent! Sola var til og med framme ein periode. På kvelden fekk ein del av oss styling før det var tid for middag.

19399729_1781266975235194_9216531384830883713_n

19260598_1779855855376306_8102677657745859364_n

Søndag var heimreisedag. Denne dagen blei det delt ut ekstra mange klemmar og felt nokre tårer. For makan for ein god gjeng vi i NHFU er!

Det har vore ei god helg med mange flotte menneske, det har vært kjekt å treffe gamle venner igjen men og har vi fått nye venner. Sjølv om det har regna kvar dag har detta blitt til solskinn gjennom smil, latter og et fantastisk samhald.

IMG_2445.CR2.jpg

Innlegget er skrevet av Anette Tranøy, organisasjonskonsulent i Norges Handikapforbund  Sørvest og leder i NHFU Sørvest.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s